Τηλέφωνο για Ραντεβού

211 11 59 004

ΜΠΑΝΙΟ

Για εμάς το απλό μπάνιο περιλαμβάνει πλύσιμο με ζεστό νερό με χρήση εξειδικευμένων σαμπουάν και conditioner, στέγνωμα με τα κορυφαία blasters και cesoir στην κατηγορία τους γιατί σεβόμαστε το τρίχωμα του μικρού σας φίλου , κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών καθώς και παρα πρωκτικών αδένων.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ

Περιλαμβάνει ό,τι περιλαμβάνει το μπάνιο και επιπρόσθετα, χτένισμα, ξεκόμπιασμα, κούρεμα με μηχανή στο μήκος και στυλ της επιλογής σας, κούρεμα στις πατούσες, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών και παραπρωκτικών αδένων.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΨΑΛΙΔΙ

Περιλαμβάνει ό,τι περιλαμβάνει το μπάνιο και επιπρόσθετα μπάνιο χτένισμα, ξεκόμπιασμα ψαλίδισμα σε όλο το σώμα στο μήκος και στυλ της επιλογής σας, κούρεμα στις πατούσες, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών και παραπρωκτικών αδένων.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΦΥΛΗΣ

Περιλαμβάνει ό,τι περιλαμβάνει το μπάνιο και επιπρόσθετα χτένισμα, ξεκόμπιασμα ψαλίδισμα σε όλο το σώμα σύμφωνα με τα διεθνή standards της κάθε φυλής, κούρεμα στις πατούσες, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών και παραπρωκτικών αδένων.

STRIPPING

Περιλαμβάνει ό,τι περιλαμβάνει το μπάνιο και επιπρόσθετα αφαίρεση του νεκρού τριχώματος με τη χρήση ειδικού εργαλείου η με το χέρι επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία, απομακρύνοντας το νεκρό τρίχωμα, ψαλίδισμα στο κεφάλι,ουρά, κούρεμα στις πατούσες, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών και παραπρωκτικών αδένων.

Το κομμωτήριο μας

Με οδηγό την μεγάλη μας αγάπη για τα κατοικίδια αλλά και για τα ζώα γενικότερα ανοίξαμε το φυσικό μας κατάστημα στα Νότια προάστια το Par a patousa pet grooming, ως ένα πρότυπο κομμωτήριο σκύλων στην Ηλιούπολη με τον πιο άρτια καταρτισμένο προσωπικό, αλλά και τον πιο σύγχρονο εξειδικευμένο εξοπλισμό σε συνδυασμό χρήσης των ποιοτικότερων προϊόντων καλλωπισμού της αγοράς, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη αλλά και ασφαλέστερη περιποίηση των μικρών μας φίλων. Πάντα με την φροντίδα της Διάνας Κεφαλίδου.