top of page

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΕΣ

 

 

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην Ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα συσκευασίας (εφόσον αυτά υφίστανται) και αποστολής, για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της online παραγγελίας.  Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την ΕΤΑΙΡΙΑ. Σημειώνεται ότι η ΕΤΑΙΡΙΑ δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί. Επίσης η ΕΤΑΙΡΙΑ κάνει προσπάθεια στον μέγιστο δυνατό βαθμό για την άμεση αποστολή των παραγγελιών αλλά είναι αδύνατον να δεσμευτούμε για την παράδοση σε συγκεκριμένη ημερομηνία καθώς αυτό γίνεται με συνεργαζόμενα courier και μεταφορικές. Επισημαίνoυμε πως οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα παράδοσης έχει τεθεί, είναι αποκλειστικά κι μόνο ενδεικτικού χαρακτήρα. Η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση η οποία δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της ή οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (όπως για παράδειγμα ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες, προβλήματα στο οδικό δίκτυο, κλπ.)
Στην περίπτωση κατά την οποία παρατηρηθεί από μέρους σας οποιαδήποτε καθυστέρηση όσον αφορά την παράδοση του προϊόντος, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με εμάς στο τηλ. 2111159004 για την διευθέτηση της.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Με αγορές Μικρότερες των 10 ευρώ επιβαρύνεστε με 2 ευρώ μεταφορικά 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ  ΑΤΤΙΚΗ

Με αγορές Μικρότερες των 40 ευρώ επιβαρύνεστε με 4 ευρώ μεταφορικά + 1 ευρώ Αντικαταβολή*

*Για τις νήσους της Αττικής καθώς και τις περιοχές του Νομού που βρίσκονται στην Πελοπόννησο όπως για παράδειγμα Μέθανα, δέν ισχύουν δωρεάν μεταφορικά αλλα μεταφορικά  εκτός Αττικής.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Με αγορές Μικρότερες των 200 ευρώ επιβαρύνεστε με 10 ευρώ μεταφορικά + 1 ευρώ Αντικαταβολή (μέχρι 4 kg. Άνω των 4kg θα σας καλέσουμε για να σας ενημερώσουμε για το κόστος)

*Απο τα δωρεάν μεταφορικά εξαιρούνται οι Άμμοι Γάτας καθώς έχουν σταθερή χρέωση 3 ευρώ/τεμάχιο και προϊόντα προσφοράς Black Friday

Σε περίπτωση που το δέμα είναι ογκώδες ή ξεπερνάει τα 20kg , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος των μεταφορικών, καθώς η μεταφορά θα γίνει απο μεταφορική εταιρία  και όχι απο courier

Προς το παρόν αποστέλλουμε προϊόντα στην μόνο στην Αττική,  αλλα σύντομα θα αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα καθώς είμαστε σε περίοδο αναζήτησης των καλύτερων τιμών για τους πελάτες μας.

We're sorry, but we do not ship to international destinations for orders placed online.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας. Η Parapatousa δεν είναι ένα απρόσωπο ηλεκτρονικό κατάστημα στο φυσικό κατάστημα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το εξειδικευμένο προσωπικό μας αγοράζοντας στις χαμηλές τιμές ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και πληρώνοντας με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε , μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα κλπ.

TΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην καταχώρηση της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 

Με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με email στο parapatousa@gmail.com το ονομαστικό καταθετήριο σε αντίγραφο η στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται απαραιτήτως σαν αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας αρχίζει  αφού παραλάβουμε το καταθετήριο .

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Τράπεζα: Alpha Bank

Αρ. λογ: 3610 0200 2014 041

ΙΒΑΝ: GR6501403610361002002014041

Δικαιούχοι: ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΔΙΑΝΑ ΑΛΜΠΕΡΤ

 

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα

Αρ. λογ: 1400 0416 611

ΙΒΑΝ: GR6901101400000014000416611

Δικαιούχοι: ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΔΙΑΝΑ ΑΛΜΠΕΡΤ

ΠΡΟΣΟΧΗ:  παρακαλείσθε όπως τα έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής να βαρύνουν αποκλειστικά τον εντολέα (πρέπει να τσεκάρετε την ένδειξη OUR και όχι τις ενδείξεις SHA ή BEN).

Με PayPal .Αν διαθέτετε λογαριασμό στο Paypal, μπορείτε στο τέλος της παραγγελίας να επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και να μεταφερθείτε απευθείας στη σελίδα του PayPal. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.paypal.com
 

Με πιστωτική κάρτα

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ συνοδεύει τα προϊόντα που διαθέτει μέσω του Διαδικτυακού της Τόπου με τις σχετικές εγγυήσεις κατασκευαστών, όπου υφίστανται τέτοιες. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, η αποστολή του προϊόντος προς επισκευή στην έδρα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ και στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία, καθώς και εν συνεχεία η παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη.

bottom of page